avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, as dori sa stiu ce cod COR este corect sa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, as dori sa stiu ce cod COR este corect sa folosesc ...

Buna ziua, as dori sa stiu ce cod COR este corect sa folosesc pentru pozitia de Key Account Manager? nu am gasit in COR, multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:51, 14 Februarie 2023
Nici functia respectiva nu este in COR , asa ca nu aveti ce cod cor sa folositi.
Nu exista in COR aceasta pozitie. Pozitiile in engleza nu pot fi adaptate mereu pe COR-ul din Romania, dar puteti adapta cu ceva asemanator, in functie de sarcinile postului, domeniul de activitate al firmei. As propune: 243104- manager produs sau 121125 - manager financiar.
In fisa de post puteti mentiona pozitia de key account manager cu specificatia ca este conform organizarii interne (bineinteles sa corespunda si cu organigrama firmei)
Utilizarea Clasificării ocupaţiilor din România este obligatorie la completarea documentelor oficiale.
In fisa de post se poate mentiona denumirea postului conform organizarii interne. Bineinteles, se va regasi si functia conform COR, care se regaseste si in contract.
Legea este destul de clara .in ceea ce priveste utilizarea COR-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare functie conform cor AlexandraPet AlexandraPet Salut , Lucrez din 2012 la filiala din Romania a unei companii multinationale pe postul de Asistent Manager Vanzari. La intrunirea de la sfarsitul acestui ... (vezi toată discuția)
Account specialist maryusdv8 maryusdv8 Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie: - in fisa de post, ca functie, este specificat \\"account specialist\\"; - ... (vezi toată discuția)
Fisa post ilinca_hanganu ilinca_hanganu Imi puteti spune care este diferenta intre asistent manager si secretara si, eventual, daca exista o fisa a postului standard pt asistent manager sau ... (vezi toată discuția)