avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... trecere intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

trecere intravilan

Buna ziua,
detin un teren in orasul in care locuiesc in suprafata de 430 mp aflat in intravilanul orasului dar el nu este intravilan si are folosinta de fanat, pe care intentionez sa imi construiesc o casa. am PUD-ul aprobat la primarie iar in certificatul de urbanism pt constructie imi cere decizia directiei agricole privind scoaterea lui din circuitul agricol care este un adevarat calvar. este chiar neaparat nevoie sau se poate trece la intravilan printr-o metoda mai simpla atata timp cat este in intravilanul orasului (puz aprobat)?X-(
Nu ar fi suficient sa il trec la curs constructii?
Ultima modificare: Marți, 2 August 2011
wlfseven, utilizator
Cel mai recent răspuns: wlfseven , utilizator 16:31, 2 August 2011
Din pacate, nu. Aveti nevoie de documentul care ii schimba categoria de folosinta, din arabil / fanete in construibil.
Deci sa inteleg ca este musai scoaterea din circuitul agricol, desi multi au costruit fara sa faca acest lucru...multumesc pt lamurire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren intravilan arabil nicolae m nicolae m buna seara ! am cumparat un teren intravilan arabil cu numar cadastral si inscris in cartea funciara si vreau sa construiesc pe el, se poate?ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Puz - scoatere teren din circuitul agricol Vatlavik Vatlavik Dupa ce am depus anul trecut in martie PUZ-ul la primarie, terenul pentru care sa realizat puz-ul este inca in categoria intravilan agricol si nu intravilan ... (vezi toată discuția)
Pamant intravilan - intrebari ovidiu_diac ovidiu_diac Buna seara tuturor, Vreau sa cumpar un pamant de casa de peste 6500mp dar este inregistrat ca extravilan(nefiind in oras ci undeva linga o padure ca si ... (vezi toată discuția)