avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită imprumut intre persoane fizice garantat
Discuție deschisă în Executare silită

imprumut intre persoane fizice garantat

am imprumutat acum 2 ani suma de 15 mii euro unei persoane fizice prin contract de imprumut la notar cu garantie imobiliare(titlu executor). nu mi se restitue bani ce trebue sa fac?
Cel mai recent răspuns: Filip & Asociatii SCA , Avocat 16:09, 2 August 2011
sa mergeti la executor si sa executati persoana pe care ati impumutat-o daca datoria a ajuns la scadenta.
sa puneti in executare contractul de imprumut. in masura in care nu a fost stabilita data de restituire a imprumutului, sa ii cereti in prealabil printr-o notificare sa va restituie banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut intre doua persoane fizice 25z 25z urmeaza sa dau un imprumut la o persoana fizica .fiind vorba de o suma destul de mare as vrea cateva sfaturi.suma urmeaza sa fie returnata in urmatoarele 4 ... (vezi toată discuția)
Cum recupereaza o persoana fizica un imprumut de la persoana juridica? beegees beegees Buna ziua In urma cu 2 luni am imprumutat o persoana juridica cu o suma de bani, cu contract de imprumut fara dobanda, dar cu clauza de penalitati daca nu ... (vezi toată discuția)
Imprumut notar ionutt50 ionutt50 Buna ziua.Am imprumutat cu contract la notar un prieten pentru 30 zile ultima zi find 31 10 2014,acesta nu are bani s-a m-i restituie,in contract se specifica ... (vezi toată discuția)