avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Societatile comerciale platesc abonament radio tv pe ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Societatile comerciale platesc abonament radio tv pe factura e-on?

Care este legea care reglementeaza, aspectul mai sus aratat?
Va multumesc..=D>
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 18:33, 2 August 2011
Nu.
Decizia ICCJ nr. 607 a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 318 .

Conform acestei decizii, Inalta Curte a dispus anularea prevederilor legale prin care toate firmele cu sediul in Romania erau obligate la plata unei taxe lunare pentru serviciile publice de radio si tv.
Deci; dupa cum pot sa inteleg, introducerea in factura a taxei serviciilor publice de radio si tv, este introdusa in mod abuziv de catre e-on..
Multumesc de raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa tv cateldestept cateldestept Am primit o notificare de plata la societate, din partea Societatii Romane de Televiziune pentru plata serviciului public de televiziune, pentru perioada mai ... (vezi toată discuția)
Taxa radio_tv pt.firme o_hara1900 o_hara1900 buna seara. va rog sa-mi spuneti daca s-a anulat taxa radio-tv pt.firme,si daca DA de cand ? (vezi toată discuția)
Taxa radio tv pe factura de electricitate instiintare finala!!! duminica_ionutz duminica_ionutz Buna seara, doar ce am primit o notificare din partea companiei de energie electrica prin care ma instiinteaza ca imi vor intrerupe furnizarea de energie ... (vezi toată discuția)