avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... calomnia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

calomnia

as dori ceva informatii despre calomnie.
am un vecin a inebunit toata strada si acum m-a luat si pe mine cu tot felul de afirmatii neadevarate si as dori sa il fac sa inceteze.
astept raspunsuri.
X-(
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 09:32, 3 August 2011
Calomnia nu mai este considerata infractiune. Puteti solicita doar daune intr-un dosar civil, termenul de prescriptie fiind de 3 ani. Raspunsurile asteptate vi le poate da un avocat de care oricum veti avea nevoie daca doriti sa-l actionati pe vecin.
mihai dragos a scris:

as dori ceva informatii despre calomnie.
am un vecin a inebunit toata strada si acum m-a luat si pe mine cu tot felul de afirmatii neadevarate si as dori sa il fac sa inceteze.
astept raspunsuri.
X-(

puteti chema politia sa il amendeze pt tulurarea linistii publice daca striga pe strada. iar pentru calomnie ramane valabil ce vi s-a zis mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa-mi dau in judecata soacra pentru calomnie si insulta ? mihaela buzatu mihaela buzatu Buna ziua, Doresc sa stiu daca pot da in judecata soacra mea care de 10 ani ma insulta si ma calomniaza fara scrupule. Chiar nu pot sa o opresc nicicum ? ... (vezi toată discuția)
Calomnie lupianca lupianca Buna ziua....de cand suntem in divort sotul meu ma acuza ca fetita noastra nu este de fapt a lui. Spune peste tot, chiar si la tribunal ca este nascuta dintr-o ... (vezi toată discuția)
Care este incadrarea juridica? ester456 ester456 Am fost acuzata ca am agresat o persoana,aceasta are martori mincinosi dar politia de proximitate a cerut persoanelor in cauza (si cel vinovat si cel ... (vezi toată discuția)