avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

Buna ziua.Am si eu o intebare,stie cineva daca este adevarat ca s-a introdus in monitorul oficial restituirea banilor cica statul ar d-a banii inapoi oamenilor pe care i-a furat!ce ziceti ne vom primi banii inapoi,fara procese cu statul?Astept raspuns
Ultima modificare: Marți, 2 August 2011
marsib, utilizator
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 20:57, 2 August 2011
Recuperarea taxei auto se poate face doar prin instanta de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2010. primim toti banii sau doar in rate? adicxu adicxu Buna ziua.Am platit taxa in 2009 si 2010.Am dat in judecata in 2012 ,si abia in 5 noiembrie 2013 am primit de la Curtea de apel.Ulterior a mai trebui sa merg ... (vezi toată discuția)
Taxa auto titi marina titi marina Va salut, cu stima. Gata. M-am hotarat sa cer inapoi banii dati pentru taxa auto. Am platit la AFP suma de 4246 lei in data de 04 dec 2008, pentru inscrierea ... (vezi toată discuția)
Pot sa recuperez taxa de poluare? dacidaci dacidaci Buna seara Am achizitionat in 26.07.2008 un Iveco din Germania si in data de 24.09.2008 am achitat taxa de poluare in valoare de 5.294,00 ron la Adm. sct. 4. ... (vezi toată discuția)