avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pot sa retrag banii de la fondul de pensie obligatorie?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pot sa retrag banii de la fondul de pensie obligatorie?

pot sa retrag banii de la fondul de pensie obligatorie?
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 11:12, 3 August 2011
Nu, deoarece se incalca prevederile art.2 lit.b din legea pensiilor nr.263/2010.
deja_vu68 a scris:

pot sa retrag banii de la fondul de pensie obligatorie?

Veti beneficia de acest fond(indiferent de marimea lui) la data indeplinirii varstei de pensionare conform legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie privata pikii12 pikii12 buna ziua.am pensie privata obligatorie si pensie facultativa pilonul2...care dintre cele doua pensii o afecteaza pe cea de la stat?eu o sa ies la pensie cam ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru sotul supravietuitor camelia86 camelia86 Buna ziua,tatal meu a decedat anul acesta 2012,el avand pensie de boala si de invaliditate gradul 1,au fost casatoriti timp de 26 de ani,as dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Incetarea pensiei de urmas nicoletav nicoletav am primit o decizie privind incetarea platii pensiei de urmasi in baza art,113,alin.(1),lit.b ....din legea nr 263/2010....am termen 30 de zile sa contest..dar ... (vezi toată discuția)