avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Consilier juridic sau notar?
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Consilier juridic sau notar?

Cum e mai bine dupa ce termini Dreptul . Sa lucrezi ca si consilier juridic la o firma sau alturi de un notar ca ajutor al acestuia? In ce ramura iti poti continua munca dupa doi ani de practica in una din cele doua situatii? Care ar fi cea mai buna optiune?
Mergand pe principiul ca faci ce iti place, esti liber sa-ti alegi unde sa te indrepti.
Daca faci stagiu ca si consilier juridic, ramai consilier dupa doi ani ( ceea ce inseamna ca poti lucra doar cu societati).
Daca faci pt notariat, dupa promovarea unui examen si stagiu , poti deveni notar.
Acum depinde de fiecare.
Eu spun consilier ca vei putea fi bun in drept comercial, decat notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi necesari pentru a deveni avocat ContSters256555 ContSters256555 Buna seara, Tocmai am terminat clasa a 11-a la un liceu din Cluj si pe viitor, m-am gandit sa aplic la Facultatea de Drept din Cluj. As dori sa stiu care ... (vezi toată discuția)
Intrebari pentru avocati? Silviu79 Silviu79 Buna ziua simati avocati ! Sper ca nu deranjez pe nimeni, dar as dori sa stiu si, in afara de ce prevede legea 51, cum se procedeaza pentru a ajunge avocat ? ... (vezi toată discuția)
Ce se poate munci avand facultatea de drept? Iulian81 Iulian81 Am terminat Facultatea de Drept si un Master tot in domeniul acesta si ma intreb ce se poate face dupa aceasta? In afara de a da examenul la barou si INM, ... (vezi toată discuția)