avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie in prima zi de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie in prima zi de lucru

Angajatul a semnat contractul de munca cu o zi inainte , l-am inregistrat la ITM,iar in prima zi de lucru s -o prezentat sa-si dea demisia ca s-a razgandit,se poate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:38, 3 August 2011
Art.31 (3) Pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.
Desigur ca poate si bine ar fi daca dv. ati lucra cu codul muncii in fata.
Da, se poate ... se pare ca nu i-a mai convenit locul de munca ... angajatorul are posibilitatea sa-i scrie pe demisie fara preaviz ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunaziua. lucrez de pe 01.07.2022 si sunt in perioada de proba ... /alex/ /alex/ Bunaziua. Lucrez de pe 01.07.2022 si sunt in perioada de proba de 90 de zile. Desi ma aflu abia in a 4a zi de lucru, nu simt ca acest job pe care il am este ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba banu20 banu20 in perioada de proba poti sa-ti dai demisia fara preaviz? (vezi toată discuția)
Bună, am încercat sa vb cu angajatori în privința plecării ... Mirecata Mirecata Bună, am încercat sa vb cu angajatori în privința plecării mele fără preaviz după cum știți vam prezentat într-o întrebare anterioara situația mea ... (vezi toată discuția)