avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Nu am primit nici un raspuns dupa ce am trimis cererea ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Nu am primit nici un raspuns dupa ce am trimis cererea mea de inscriere la masa credala.Ce trebuie sa fac ?

Cererea mea de inscriere la masa credala avea anexata taxa judiciara de 120 de roni si timbru judiciar si a fost trimisa in dublu exemplar pentru tribunal si administratorul judiciar.
Nu am primit nici un raspuns. A trecut si un termen in dosarul de insolventa.
Ce trebuie sa fac ?
Cel mai recent răspuns: gabicraiu , utilizator 20:00, 8 August 2011
Verificati in dosar ultima incheiere de sedinta, ca sa aflati daca instanta s-a pronuntat sau nu asupra cererii dvs.
Puteti lua legatura si cu administratorul judiciar.
Ultima modificare: Miercuri, 3 August 2011
ContSters103772, utilizator
Urmariti dosarul in Buletinul procedurilor de insolventa unde se publica tabelul cu lista creditorilor. De asemenea, conform art. 66 alin. 3 din Legea 85/2006 toate creantele prezentate pentru a fi admise si inregistrate la tribunal vor fi prezumate valabile si corecte daca nu sunt contestate de catre debitor, administratorul judiciar sau creditori. Conform art. 72 alin. 4 din Legea 85/2006 odata cu afisarea tabelului, administratorul judiciar va trimite de indata notificari creditorilor ale caror creante au fost trecute partial in tabelul preliminar de creante sau inlaturate, precizand totodata si motivele.
Accesul nu este liber la Buletinul procedurilor de insolventa, ba mai mult se poate nici sa nu stie dumnealui sa il acceseze. Mai bine luati legatura cu administratorul judiciar si cereti lamuriri sau mergeti la arhiva tribunalului si solicitati dosarul spre studiu, unde sigur veti gasi un exemplar al tabloului creditorilor, intocmit de catre administratorul judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum fac dovada neprimirii notificarii Valeriu Greceanu Valeriu Greceanu Azi am aflat ca nu sunt trecut in tabelul definitiv de creante. Lichidatorul mi-a aratat confirmarea de primire a notificarii, trimisa pe adresa mea de ... (vezi toată discuția)
Angajat netrecut la masa credala in cazul insolventei unei firme anybodi anybodi Buna ziua, un cunoscut de al meu se confrunta cu o problema mai ciudata. Firma unde era angajat pana la sfarsitul lunii iunie (cand si-a dat demisia) platea ... (vezi toată discuția)
Pot cere suspendarea vanzarii? chrissrea chrissrea Buna ziua! Sunt administrator special al unei societati in faliment. Mentionez ca in calitate de fost actionar si salariat am si eu o suma de bani cu care ... (vezi toată discuția)