Pentru o locuinta din mediu rural ,proprietate a parintilor - mama a decedat in urma cu un an si nu am facut inca succesiunea, - brokerul de asigurari refuza sa-mi faca polita de asigurare obligatorie spunand ca nu are nici o valoare fara succesiune.Pe actul de vanzare cumparare sunt trecuti amandoi parintii. Ce ma sfatuiti sa fac ca sa nu primesc amenda cu care suntem amenintati - sunt convins ca primariile abia asteapta sa-si imbogateasca bugetele pe seama noastra .In unele cazuri deja au fost trimise scrisori prin care suntem somati sa ne facem asigurare .
Or fi trimis somatii pentru a incheia polite de asigurare ca foamea de bani e mare. Insa e bine sa stiti ca asigurarea o puteti incheia pana cel tarziu august 2012, deci nu va stresati degeaba.
problema succesiunii e putin mai complicata , nu are rost sa o expun aici.Vroiam doar sa stiu daca asigurarea incheiata de tatal meu , fara a avea succesiunea facuta este valabila sau este asa cum spunea brokerul de asigurare - nula.Mostenirea se va imparti succesorilor si atunci fiecare trebuie sa-si faca asigurare pe partea lui de mostenire??
Asigurare casa
spaca
Ma numesc Spaca si am si eu o nelamurire legat de asigurarile la casa. Totul incepe astfel:am achizitionat o casa pe 19.02 .2015 prin programul prima casa. La ... (vezi toată discuția)