avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Calcul salar pentru concediu medical
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Calcul salar pentru concediu medical

Ma ajuta cineva cu un calcul pentru concediu medical. Am salariu brut pe economie de 1200 ron , si un concediu medical de 100 %. pe ultimele 2 saptamani din luna iunie am avut pe data de 16 o zi de concediu normal iar din 17 iunie concediu medical.Ma poate ajuta cineva sa imi spuna exact suma neta cat trebuia sa primesc ? fiindca de la angajator am luat foarte putini bani.
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Concediu medical - calcul andreiszabou andreiszabou As dori si eu sa stiu va rog cum se calculeaza concediul medical . Am salarul pe contractul de munca 1200 Brut , iar concediu medical iau 100 %. ... (vezi toată discuția)
Cum se caluleaza cm 100% maria17 maria17 Buna ziua, V-as fi recunoascatoare daca puteti sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema: Salariu meu brut este 9861 RON. Luna aceasta am avut 5 ... (vezi toată discuția)
Concediu pe perioada sarcinii nana82 nana82 Buna seara, Sunt o viitoare mamica in a 9-a saptamana de sarcina, as dori sa stiu cand mi-as putea lua concediu si cat as pierde la salariu? Va dau un exemplu ... (vezi toată discuția)