Sunt functionar public in cadrul unei primarii.
Am obtinut un post de profesor suplinitor la un liceu.
Post sa realizez cumulul de functii?
Unde o sa am cartea de munca si unde ralizez cumulul?
nu realizati nici un cumul.
legea nr. 161/2003
" ART. 96
(1) Funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii sau activităţi în domeniul didactic, al cercetării ştiinţifice, al creaţiei literar-artistice. Funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, funcţionar public parlamentar sau funcţionar public cu statut special, potrivit fişei postului.
(2) În situaţia funcţionarilor publici care desfăşoară activităţile prevăzute la alin. (1), documentele care alcătuiesc dosarul profesional sunt gestionate de către autoritatea sau instituţia publică la care aceştia sunt numiţi."
cartea de munca o s-o aveti acasa, la scoala vi se va intocmi c.i.m. , iar la primarie, aveti deja un raport de serviciu. :)
în aceasta situatie sa inteleg ca nu fac nimic ilegal daca de dimineata merg la primarie si dupa-masa predau la liceu.
În plus postul de la scoala e pe perioada determinata de 1 an.
O sa am 2 contracte de munca: unul pe o perioada nedeterminata cu primaria si altul pe o perioada de 1 an cu scoala.
Va multumesc