avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plata sulta/act vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plata sulta/act vanzare-cumparare

Am de facut o plata a unei sulte intr-un cont.
Dupa ce fac plata sultei ce trebuie sa mai fac astfel incat fosta sotie sa nu mai aiba niciun drept asupra locuintei ?
Ce pot face pentru a reface actul de vanzare-cumparare a locuintei astfel incat ea sa nu mai apara in acest act ?
Este suficient sa fac plata sultei, sa cer extras de cont si apoi cu hotararea instantei asupra partajului (ramasa definitiv si irevocabil) sa incerc sa refac actul de vanzare-cumparare a locuintei astfel incat ea sa nu mai apara in acest act ?
Plata sultei trebuie facuta in fata notarului ?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 17:01, 3 August 2011
cu dovada de achitare a sultei si cu copie dupa hotararea judecatoreasca definitiva si irevocabila legalizata mergeti la biroul de carte funciara si solicitati intabularea cotei care a apartinut sotiei dvs pe numele dvs. sau puteti apela un biroul notarial pt a se ocupa de intabulare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte vanzare-cumparare locuinta dupa hotarare irevocabila si definitiva manea2011 manea2011 Care sunt pasii ce trebuiesc facuti dupa plata sultei ce a rezultat dintr-un proces de partaj care s-a solutionat si pentru care exista acum o hotarare ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu sulta ion panaite ion panaite Buna ziua tuturor ! As dori si eu un ajutor va rog. Am divortat in anul 2000 iar divortul s-a facut in lipsa pentru ca fosta sotie a plecat pur si ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament. sulta zatara zatara Situatia : sotul si sotia au divortat; in urma partajului apartamentul a revenit sotiei care trebuie sa plateasca o sulta sotului; au convenit sa vanda ... (vezi toată discuția)