avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Avocat pt litigiu de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Avocat pt litigiu de munca

un prieten de al meu are nevoie de cineva sa il reprezinte intr-un proces cu fosta patroana a sotiei sale care refuza sa ii plateasca drepturile salariale.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 08:12, 4 August 2011
1. Intrati pe sectiunea "Consultanti" si gasiti acolo, pe judete, cati avocati doriti.
2. Alegeti unul care se ocupa si cu dreptul muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat - dreptul muncii, bucuresti Gabrielastoica19 Gabrielastoica19 Buna ziua, sunt din Bucuresti si caut avocat specializat in dreptul muncii am un proces pe data de 20 octombrie 2011 Actiune fond - raspundere ... (vezi toată discuția)
Intrebare mobbing Elisei22 Elisei22 Buna ziua! Sunt implicata de 1 an de zile intr-un caz de mobbing la locul de munca. Am incercat sa vorbesc cu cei de la sindicat. Dar ei ma intarzie cu ... (vezi toată discuția)
Caut avocat pt un proces penal-urgent term de jud in 17 ian. Vasile20022 Vasile20022 Buna ziua. Va rog daca puteti sa mi propuneti un avocat specializat pe procedura penala din zona Brasov sau alt judet, exclus Covasna. Procesul va fi la Targu ... (vezi toată discuția)