avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... nu are bani sa plateasca,va merge la inchisoare?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

nu are bani sa plateasca,va merge la inchisoare?

este vorba despre o vatamare corporala ,victima a primit 23 de zile de spitalizare.condamnatul,1si 3 luni inchisoare+75lei vechi despagubiri.
Fiind in imposibilitate de a acorda despagubiri victimei (nu are un salar fix,nu are proprietati,bunuri pe numele lui)cum se va solutiona cazul.?
astept raspuns,si as dori sa-mi spuneti si sursa,de unde ma pot documenta
multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 13:05, 4 August 2011
Din moment ce a primit 1 an si 3 luni de inchisoare in mod evident merge la inchisoare. In situatia in care pedeapsa este cu suspendare atunci va ramane in libertate respectand conditiile ce i se impun. Daca nu are bani, bunuri, absolut nimic, nu poate sa pateasca nimic, aceasta este latura civila, nu penala. Dar pt 75 de lei (nu am inteles exact ce fel de lei) ar fi bine sa faca intr-un fel sa plateasca, este o suma mica. Cel care trebuie sa i se plateasca despagubirea poate investi hotararea cu formula executoarie si daca i se vor gasi bunuri acestea vor fi executate silit, sau in eventualitatea unei angajari se poate lua din salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier Andaluzia38 Andaluzia38 Am avut un accident rutier pe trecere de pietoni,o femeie de 65ani, care s=a ales cu echimoze si atat. Fiul batranei a cerut 2000euro,bani pe care eu nu-i am. ... (vezi toată discuția)
Despagubire ucidere din culpa rca laurpetre laurpetre am fost condamnat intr-un dosar pt ucidere din culpa in urma unui un accident din anul 2008.victima un batran de 95 de ani.condamnarea definitiva a fost in ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala grava din culpa si parasirea locului accidentului soso29 soso29 am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu vatamare corporala grava din culpa,acuma sunt invinuit si de parasirea locului accidentului.inca nu a ... (vezi toată discuția)