avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Control itm la persoana fizica
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Control itm la persoana fizica

Salut!Detin un studio de videochat micutz (nu am firma si nici angajatzi cu carte de munca sau contract) si astazi au venit in vizita cei de la ITM!Nu au intrat in locatie insa in schimb m-au intrebat ce activitate se desfasoare in aceea locatie(un apartament).Am zis ca este pur si simplu o lucuinta!Ei m-au pus sa dau o declaratie in care spun ca locuiesc eu si sotia,si dupa mi-au spus ca vor revenii...insa nu au mai venit!

Cum trebuie sa procedez in acest caz si la ce sa ma astept!
Daca nu am nici un fel de societate sau o forma de acest gen(pf ,af) in legatura cu activitatea desfasurata ...au vreo compententa de control?

si daca da...care ar fi sancitunile?

va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 09:38, 4 August 2011
Probabil se asteptau sa gaseasca pe cineva muncind pe videochat. Chestia e studioul asta de videochat in ce mod functioneaza / plateste impozit/contributiile daca nu e nici societate nici PFA/II/IF ...? Sunteti inregistrat la fisc sau cum desfasurati activitatea? Daca nu sunteti cum au dat cei de la ITM de d-voastra?
nu sunt inregistrat nicaieri de aceea si intrebarea mea este cum de au dat de mine....am presupus ca o reclamatie!Dar in cazul in care eu nu am nici un fel de statut ...ce ar putea sa imi faca?
Vor sesiza organele de control fiscal care au atributii in verificarea modului de stabilire si plata a impozitelor si taxelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare studio videochat Georgeviz Georgeviz Buna ziua, As dori sa obtin cateva informatii in vederea deschiderii unui studio de videochat de apartament. Precizez ca vreau ca activitatea sa fie ... (vezi toată discuția)
Impozit videochat eolitic eolitic buna ziua! am si eu o intrebare \"lucrez \"ca model videochat independent nu din studio sau alta firma care se ocupa cu asa ceva,practic m-am inregistrat p un ... (vezi toată discuția)
La ce ma expun? chat_fete chat_fete Buna ziua! detin un studio de videochat...deschis recent si bineinteles m-ar interesa sa aflu la ce ma expun pentru ca inca nu am firma facuta ptr acest ... (vezi toată discuția)