avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... OUG nr. 7/2011
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

OUG nr. 7/2011

ce se intampla dupa ce intra in vigoare art VIII "Dispoziţiile art. I pct. 35, referitoare la art. 56 cu 1 din Legea nr. 350/2001, cu modificările şi completările ulterioare, intră în vigoare la data de 1 ianuarie 2012." , adica""""""Nu pot fi iniţiate şi aprobate documentaţii de urbanism care au ca scop intrarea în legalitate a unor construcţii edificate fără autorizaţie de construire sau care nu respectă prevederile autorizaţiei de construire."""""".

CE SE VA INTAMPLA CU LOCUINTELE CONSTRUITE INAINTE SI SANCTIONATE INAINTE DE ACEST TERMEN, DAR LA CARE NU S-A REUSIT INTRAREA IN LEGALITATE PANA LA ACEL TERMEN???

Alte discuții în legătură

Intrare in legalitate casa construita in 1960 Scortzishor Scortzishor Buna ziua, as dori sa stiu cum pot intra in legalitate in privinta unei case (78mp) cu teren (200mp), casa construita prin anii 1960, am actul de proprietate ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie pentru imobil construit fara autorizatie viorelvsl viorelvsl am construit o casa p+1 fara autorizatie de constructie in 2011 si prin aprilie 2012 au venit cei de la primarie ce sa fac cum sa intru in legalitate care ... (vezi toată discuția)
Acest articol este valabil si pentru cetatenii de rand ? pentru locuitorii unei omune ? ContSters382135 ContSters382135 Va rog rumos sa imi spuneti daca acest articol din legea mentionata langa el mai jos , este valabila si pentru cetatenii de rand care au executat ilegal o ... (vezi toată discuția)