avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie de constructie pentru imobil construit ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie de constructie pentru imobil construit fara autorizatie

am construit o casa p+1 fara autorizatie de constructie in 2011 si prin aprilie 2012 au venit cei de la primarie ce sa fac cum sa intru in legalitate care sunt pasi care trebuie sa i urmez
Cel mai recent răspuns: viorelvsl , utilizator 15:15, 13 Aprilie 2012
Cf prev Legii urbanismului nr.350/2001 Art. 561*) - Nu pot fi iniţiate şi aprobate documentaţii de urbanism care au ca scop intrarea în legalitate a unor construcţii edificate fără autorizaţie de construire sau care nu respectă prevederile autorizaţiei de construire.
Astfel incepand cu 01.01.2012 NU se mai pot obtine autorizatii de construire de intrare in legalitate
si in conditiile de faca ce trebuie sa fac ? ca sa intru in legalitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am construit fara autorizatie 2 camere si o sala.cum intru in legalitate? titina12 titina12 am achizitionat un teren la marginea orasului si fiindu-mi necesara mutarea urgenta, am si inceput lucrarile de constructie a 2 camere si sala pana la ... (vezi toată discuția)
Acest articol este valabil si pentru cetatenii de rand ? pentru locuitorii unei omune ? ContSters382135 ContSters382135 Va rog rumos sa imi spuneti daca acest articol din legea mentionata langa el mai jos , este valabila si pentru cetatenii de rand care au executat ilegal o ... (vezi toată discuția)
Oug nr. 7/2011 gina_raduslav gina_raduslav ce se intampla dupa ce intra in vigoare art VIII \"Dispoziţiile art. I pct. 35, referitoare la art. 56 cu 1 din Legea nr. 350/2001, cu modificările şi ... (vezi toată discuția)