avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... redeozarea pedepsei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

redeozarea pedepsei

Buna seara am navoie de un sfat din partea dvs nepotul meu are de facut o pedeapsa de 7 ani jumatate din care a facut 2 ani si 5 luni ce trebuie sa faca pentru redozarea pedepsei incadrarea e tentativa de omor calificat si cine poate face cerere sau e nevoie de un avocat platit .multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 12:59, 4 August 2011
Pentru ce sa faca redozarea pedepsei?
In ce temei legal?
Nu are temei legal.
Cu sau fara avocat tot nu are sanse.
va cer scuze dar trebuia sa incep cu intrebarea ce inseamna redozarea pedepsei si ce temei trebuie sa ai ,sa poti beneficia de ea .
In Codul penal nu exista nicio institutie cu numele de "redozarea pedepsei", din moment ce nepotul este condamnat definitiv si isi executa pedeapsa nu mai are ce sa faca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare nesolicitata melinaR melinaR am si eu o rugaminte la cei cu experienta ,,avocatii,, nepotul meu are o condamnare de 7 ani jumate din care a facut 5 ani pentru tentativa de omor ... (vezi toată discuția)
Omorul calificat daniela2276 daniela2276 instanta de fond a dat sentinta :4 ani cu suspendare.la curtea de apel sentinta s-a schimbat in 4 ani cu executare. intrebarea este daca la inalta curte se ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza anul de inchisoare melinaR melinaR buna seara si craciun fericit tuturor care intra pe acest forum.Va scriu de foarte mult timp despre problema mea deja se apropie 3 ani si nu am mai putut face ... (vezi toată discuția)