avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ACTE NECESARE LA IESIRE DIN INDIVIZIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ACTE NECESARE LA IESIRE DIN INDIVIZIUNE

Mama impreuna cu sora ei detine o suprafata de 5HA pamant extravilan ,fiind trecute amandoua pe acelasi titlu de proprietate.
As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru iesirea din indiviziune B-)si cat poate sa dureze

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters217470 , utilizator 22:02, 3 August 2011
Un partaj voluntar cu documentatie aferenta la un notar < or , actiune de iesire din indiviziune cu plata unei sulte catre celalalt coproprietar, pe baza titlului de proprietate( in caz ca refuza de buna voie imparteala).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare pamant valentintarnauceanu valentintarnauceanu Buna ziua .As dori daca puteti sa ma lamuriti si pe mine cu o problema : Mama mea, impreuna cu sora ei vitrega sunt trecute amandoua ca titulare pe un ... (vezi toată discuția)
Cat costa iesirea din indiviziune? valentintarnauceanu valentintarnauceanu Buna seara .As dori daca puteti sa ma ajutati cu o mica problema. Mama mea si sora ei vitrega detin impreuna o suprafata de 5 Ha de pamant ... (vezi toată discuția)
Sucesiune tomasso tomasso Am primit hotararea Judecatoriei in urma sucesiunii , conform careia mie si surorii mele ne-a fost atribuit un teren extravilan cu suprafata de 2100mp intr-o ... (vezi toată discuția)