avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firme activitate suspendata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firme activitate suspendata

O firma care si-a suspendat activitatea poate sa isi inceapa activitatea mai devreme de termenul final al suspendarii?
Cel mai recent răspuns: anairam_unid , utilizator 11:44, 4 August 2011
Reluarea activitatii unui agent economic suspendat se poate face oricand inainte de implinirea termenului;procedura consta in inregistrarea hotararii sau deciziei de reluare a activitatii de catre reprezentantii sau imputernicitii respectivei firme la Oficiul Registrului Comertului (ORC) in raza caruia aceasta isi are sediul si la administratia financiara din raza teritoriala unde isi desfasoara activitatea.

Procedura dureaza cinci zile de la depunerea dosarului la Registrul Comertului, atunci cand este vorba despre o SRL, iar in cazul PFA, durata este de 48 de ore.

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare firma-rog ajutor bialuca1978 bialuca1978 am o firma cu activitatea suspendata si o cunostinta mi-a propus sa i-o cedez ce acte ar trebui sa semnez pentru a nu avea probleme pe viitor (procese ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica autorizata - reluare activitate gicuta68 gicuta68 buna ziua.Va rog sa-mi spuneti ce pasi trebuie sa urmez pt a redeschide o autorizatie persoana fizica si cam cit mar costa? Mentionez acum o am suspendata pe ... (vezi toată discuția)
Suspendare temporara activitate srl apd apd buna ziua, ma intereseaza sa aflu care este procedura si etapele de suspendare temporara a activitatii unei SRL (2 asociati, 1 angajat, Bucuresti) pentru o ... (vezi toată discuția)