Buna,
Am incalcat codul de conduita ajutand alte persoane sa efectueze niste operatiuni ale caror sursa fondurilor nu erau banii personali fara sa anunt superiorul direct.
Ni s-a comunicat ca s-a luat decizia sa se intrerupa colaborarea cu noi si ne-a prezentat 2 variante:
a)intreruperea ctr de munca cu acrodul partilor dar de fapt este DEMISIA noastra(asa scrie in document) sau
b)decizia de intrerupere a ctr de munca conf art 248, alin.1, lit.E
As dori un sfat....ce sa fac...treb azi sa semnez unul dintre documente
Multumesc!
Situatia mai buna pentru dvs este art.55 lit.b C.mun. .. pentru a se aplica sanctiunea prevazuta de art.248 alin.1 lit.e C.mun, trebuie sa efectueze mai inati procedura cercetarii disciplinare ... in caz contrar, decizia de concediere este lovita de nulitate.
Buna dimineata!
O problema de conduita ar fi si la mine. Am transmis un contract la REVISAL inainte ca acesta sa fie semnat de angajat, in ideea ca-l va semna a doua zi.
Dar de a doua zi respectivul nu s-a mai prezentat la servici si nici nu mai raspunde la telefon. Ce formalitate de inchidere a contractului exista? Contract care practic nici nu exista pt ca nu este semnat de ambele parti. Mentionez ca nu s-a specificat nici perioada de proba. Si oricum ar fi...nu este semnat de salariat..dar eu trebuie sa-l scot intr-un fel din REVISAL. Dar cum?
Va multumesc!
Incetare cim
danielandrei
In cazul unui angajat la care i-a expirat ctr de drept(fiind pe durata determinata) in data de 5 septembrie, iar operarea in revisal s-a facut in mod eronat in ... (vezi toată discuția)