avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... NOUA VERSIUNE REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

NOUA VERSIUNE REVISAL

STIE CINEVA DACA A APARUT NOUA VERSIUNE LA REVISAL SI DE UNDE O PUTEM DESCARCA .VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: CURALA , utilizator 08:39, 4 August 2011
Intrati pe www.inspectiamuncii.ro dar vedeti ca nu este varianta finala.
VA MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal versiunea 5.08.033 Zetu Elena Zetu Elena Versiunea nou lansata la REVISAL,5.08.033 se instaleaza peste cea veche si nu se pierd datele ? Se transmite din nou la ITM chiar daca nu sunt modificari la ... (vezi toată discuția)
Aplicatia revisal camicami camicami Buna voua, doresc sa-mi descarc,pentru prima oara,aplicatia Revisal.Va rog sa-mi spuneti care este aplicatia de baza pe care trebuie sa o instalez (de la ... (vezi toată discuția)
Noi modificari de vineri 25 noiembrie 2011 romanik romanik Au aparut noi modificari in Revisal.Din cate vad eu acum se pot introduce sporurile si procentual,asa cum sunt prevazute in Contractele de Munca.Dar stie ... (vezi toată discuția)