avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Lucrez in cadrul unei firme de resurse umane, unde sunt salariata, care are contracte de servicii cu 50 de firme carora le inchei, modific si incetez contracte de munca, si completez si transmit datele din Revisal catre inspectia muncii. Intrebarea mea este urmatoarea firma la care lucrez are nevoie de certificatul conforma caruia atesta ca lucram cu date personale, ca este operator de date personale?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:09, 5 Septembrie 2011
DA.
Am intrebat la Autoritatea nationala de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal si mi-a spus ca nu suntem obligati sa ne inscriem la ei, pentru ca nu este o actiune dorita de noi ci impusa de itm-inspectia muncii, ei trbuie sa aiba asa ceva!!!
Nu ITM-ul sau Inspectia Muncii elibereaza asa ceva ci ANSPDCP ... intr-adevar, se pare ca cele doua institutii Inspectia Muncii si ANSPDCP nu s-au pus de acord in aceasta privinta...
pentru persoana nominalizata de angajator sa transmita si sa opereze revisal este nevoie?
alexandra24 a scris:

pentru persoana nominalizata de angajator sa transmita si sa opereze revisal este nevoie?

Este nevoie doar de decizia emisa de catre angajator pentru completarea si transmiterea REVISAL-ului.

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal stelach stelach Buna ziua o societate de contabilitate, care in baza contractului de prestari servicii contabile incheiat cu un client a efectuat si pina acum toate ... (vezi toată discuția)
Revisal si evidenta contabila-caen diferit? ContSters114133 ContSters114133 un economist care nu este membru cecar,poate innfinta o intreprinedre individuala ,pentru a putea tine evidenta contabila firmelor cu cifra de afaceri mai mica ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)