Buna ziua,
S-a publicat procedura de inregistrare a prestatorilor de servicii la ITM - consultati Ordinul 1918/25.07.2011 -
[ link extern ]
Articolul 11 - Documente pentru inregistrarea prestatorilor de servicii:
Doar adresa ITM care sa cuprinda:
- Denumire prestator de servicii
- Certificat de inregistrare al prestatorului
- Dovada inregistrarii prestatorului ca operator de date cu caracter personal - accesati www. dataprotection.ro
- Daca de la care s-au contractat serviciile de completare+transmitere Revisal
Aceasta informare trebuie facuta in termen de 3 zile de la incheierea contractului cu prestatorul. Nu am vazut totusi vreo sanctiune in sensul acesta, in conditiile in care, eu personal am aflat doar azi procedura, astfel ca nu mai pot cuprinde ziua de 01.08.2011, in situatia in care abia maine voi depune adresa la ITM (daca obtin dovada inregistrarii ca operator de date cu caracter personal)
Pentru angajatii din cadrul societatii care transmit revisalul - doar decizie de numire din partea angajatorului.
Totusi, am vazut ca in proiectul de lege la HG 500/2011 se prevedea necesitatea cursului de inspector resurse umane + cunostinte de operare pe calculator pentru cei care opereaza in Revisal. Varianta finala nu prevede acest lucru. Sa intelegem ca oricine din cadrul societatii poate face aceste operari?
Spor la lucru!