avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrarea, la ITM, a prestatorilor de servicii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrarea, la ITM, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a REVISAL

Buna ziua,
poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de completare si transmitere a REVISAL.Eu am intrebat acum cateva minute la ITM IF si nu se stie, inca, nimic.Si-apoi numai maine nu-i 01 august.
Va multumesc.
Eu am solicitat luarea in evidenta la www.dataprotection.ro si mi-a spus ca nu suntem obligati sa ne inregistram pentru serviciile care le prestam, respectiv transmiterea revisalului. Am fost la ITM constanta si ne-am inregistrat ca si prestator cu urmatoarele documente: certificatul fiscal(cui), dovada inregistrarii la registrul comertului a codului caen 7830 (parca) si o adresa de inaintare prin care aducem la cunostiinta itm`ului ca societatea noastra presteaza servicii de transmitere revisal.Acum trebuie sa ma duc cu un dosar care sa cuprinda informarile clientilor cum ca au contract de prestari servicii "revisal" incheiat cu noi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine poate transmite revisal-ul? denisa2011 denisa2011 Buna ziua, HG 500/2011: (5) Completarea si transmiterea registrului se fac de catre una sau mai multe persoane nominalizate prin decizie scrisa de catre ... (vezi toată discuția)
Ordinul 1918/ 2011 leuca_luminita leuca_luminita OMMFPS 1918 /2011 a fost publicat in Monitorul Oficial nr. 587/ 19.08.2011 (vezi toată discuția)
Act aditional pentru transmitere revisal ludeea ludeea Buna ziua , Va rog sa imi spuneti cum sa procedez in situatia urmatoare. Pana la aparitia legii 500/2011 revisalul era transmis de firma care ne tine ... (vezi toată discuția)