rocristina a scris:
Pe site-ul Autoritatii nationale de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal, este un articol despre protectia datelor personale si registrul general de evidenta al salariatilor.
Din acel articol, eu inteleg ca suntem scutiti de obligatia de a ne inregistra la ei, pentru ca prelucram datele angajatilor in vederea indeplinirii unor obligatii legale. Paragraful este chiar subliniat.
Am intrebat astazi la corpul de control de la ITM si nu stiau daca trebuie, sau nu, sa ne inregistram la ANSPD.
Ce parere aveti?
eu la TRIMIS pe EMAIL la ITM cu titlu ATENTIE!!! este penibil sa nu cunoasca si raspunsul celor de la date protection.
am primit inscris raspuns de la itm si mi s a transmis ca angajatorul are obligatia sa trimita o adresa si ca referitor la noi furnizori prestatori nu a fost publicat Ordinul in monitorul oficial datat 01.08.2011.
deci calm ca teapa cu inspector resurse umane nu tine, dar ma rad o gramada de EXPERTI CONTABILI l au facut ce face banul cu omul, extraordinar.
DAR ce este important unde depune angajatorul adresa la SECRETARIAT? Tot ce se depune la secretariat vin in CONTROL:)) ATENTIE!
ceea ce este important pe viitor este adevarat ca noi furnizori trebuie sa facem drumuri ca sa intocmim revisalul la angajatoar deoarece o consider discriminare profesionala, inseamna ca traiful=consum de combustibil!Nu pot sa cred deoarece avem personalitate juridica avem birou.