avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general semnatura electronica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

semnatura electronica

Salut!
Se pot depune declaratiile de un expert contabil care are semnatura electronica fara ca eu sa-i fac semnatura electronica?
Momentan nu sunt in tara si o sa ma intorc dupa termenul fixat de stat.
Ce se intampla daca nu se depun la timp declaratiile?
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 20:41, 6 August 2011
Nu este posibil fara semanatura Dvs.

Nedepunerea sau depunerea cu intarziere a D 112 constituie contravenitie si se sanctioneaza potrivit C.p.f. cu amenda cuprinsa intre 1000 si 5000 lei pentru persoanele juridice. In situatia in care angajatorul nu depune in mod repetat declaratia, acesta va fi declarat inactiv.
Ultima modificare: Joi, 4 August 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
stati linistit daca nu aveti salariati si nu depune D112 pe celelate 100, 101 le depune la ghiseu dar sa fie stampilate si semnate de administrator sau EXPERTUL se duce cu copie contract de prestari servicii si declaratia 150 si va inregistreaza , nu e nevoie de procura intre doua persoane juridice.

Corespondati pe E-mail.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 August 2011
ovidiu7676, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D112 la ghiseu judytha_b judytha_b Buna ziua Poate sa-mi dea cineva informatii referitor la D112, daca se mai poate depune la ghiseu sau numai electronic? Multumesc (vezi toată discuția)
Declaratie 112 nedepunere online ionela11 ionela11 Buna ziua! Daca nu am reusit sa iau semnatura digitala pana in prezent si am si un angajata din luna sept anul acesta , mai pot depune la ghiseu decl. 112? la ... (vezi toată discuția)
Ce declaratii se depun online? gabi.b gabi.b Incepand cu luna august care sunt declaratiile care se depun exclusiv online? Declaratia 112 sau si declaratia 100, 300 trebuie depuse numai cu semnatura ... (vezi toată discuția)