avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de inchiriere spatiu comercial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de inchiriere spatiu comercial

As dori sa intreb daca exista obligativitate pentru declararea suprafetei, in cazul unui spatiu comercial care s-a compartimentat in mai multe spatii si care s-au inchiriat. Adica contractele de inchiriere daca trebuie neaparat sa cuprinda si suprafata fiecarui spatiu, iar in cazul in care nu este trecut in contractul de inchiriere suprafata fiecarui spatiu in parte, daca exista pericolulde a se anula contractul sau ce alte probleme pot aparea din punct de vedere legal.
Cel mai recent răspuns: andrei_ionescu , utilizator 13:29, 5 August 2011
In cazul contractelor de inchiriere este obligatoriu sa se delimiteze exact si precis spatiul care se inchirieaza, individualizat pe fiecare spatiu inchiriat in parte, inclusiv cu suprafata in mp care se inchirieaza. daca inchiriezi la mai multe persoane spatii comerciala in acelasi spatiu comercial fara sa faci o individualizare in parte a spatiului cum stabilesti care spatiu l-ai inchiriat?
In cazul in care nu s-a trecut in contract suprafata spatiului, care sunt consecintele...amenda, etc..?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 puncte de lucru vasilemihaela23 vasilemihaela23 Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Avem un spatiu comercial inchiriat unde avem deschis punct de lucru. Acest spatiu comercial vrem sa-l impartim in doua si sa ... (vezi toată discuția)
Spatiu sediu social ong Praipan Praipan Buna ziua! As vrea sa ma lamuresc daca sediul social al unui ONG se poate stabili intr-un spatiu comercial in a carei jumatate de suprafata se gaseste deja ... (vezi toată discuția)
Sediu social comun pt 2 firme ContSters56412 ContSters56412 Buna ziua. Am urmatoarea problema: Doresc sa imi stabilesc sediul social intr-un apartament inchiriat, am acordul proprietarului, dar fostul chirias inca ... (vezi toată discuția)