avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutor cerere recurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutor cerere recurs

Nu inteleg acestea:
Cererea de recus se depune la instanta a carei hotarare se ataca, sub sanctiunea nulitatii.

Asta inseamna ca inregistrez cererea de recurs la sectia a VIII-a Litigii de Munca a Tribunalului Bucuresti unde s-a intocmit instanta de judecata?

Se indica instanta competenta material si teritorial sa judece cauza.

Care este...?
Cel mai recent răspuns: masayoshi , utilizator 21:31, 6 August 2011
Cererea de recurs nu va fi primita la Curtea de Apel. Se depune la tribunal si se adreseaza Curtii de Apel. Asa e corect, si nu inteleg ce vreti sa spuneti cu pun ceva la cale. Solutia este deja data, deci nu se mai poate schimba nimic.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 August 2011
ContSters217470, utilizator
Aha, deci nu pot sa invoc:
Conform Deciziei Curtii Constitutionale nr. 737/2008 referitoare la exceptia de neconstitutionalitate a prevederilor art. 302 din Codul de procedura civila, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 562 din 25 iulie 2008:

si sa trimit la Curtea de Apel?

P.S. Dosarul care a ajuns la Curtea de Apel a fost legat diferit, cosmetizat in sensul ca lucrarile nu mai sunt cele initiale ale avocatului meu care erau pline de greseli de ortografie si gramaticale, si sunt lipsuri in depozitia martorului cand am fost si eu de fata si am luat notite. Se pot intampla multe cu un dosar...
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 August 2011
masayoshi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde depun recursul? Dawio Dawio Buna ziua, va rog frumos sa imi spuneti unde ma adresez pentru un recurs impotriva unei sentinte a tribunalului, privind litigiile de munca? Depun recursul la ... (vezi toată discuția)
Competenta materiala badila steluta badila steluta daca un proces se judeca la tribunal in prima instanta recursul unde se depune? va multumesc (vezi toată discuția)
Recursul manuelle manuelle Buna ziua. Cererea de recurs impotriva unei hotarari pronuntate de tribunal se depune tot la tribunal conform art. 302 cod proc. civ. Ce vreau sa va intreb: ... (vezi toată discuția)