avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cand trebuie facute actele de somaj dupa CCC?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cand trebuie facute actele de somaj dupa CCC?

as dori sa stiu cum trebuie sa fac ca angajator cand o persoana a terminat concediu crestere ingrijire copil pe data de 3.08.2011 si a venit azi 5.08.2011 sa faca cerere de incepere activitate, in conditiile in care societatea este in lichidare.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:06, 5 August 2011
1. Faceti o decizie de incetare a suspendarii CIM si reluarea activitatii in baza aceluiasi CIM.
2. Apoi procedati la concedierea cu art.65 din Codul muncii (desfiintarea postului) cu acordarea preavizului legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare concediu crestere copil si daca exista posibilitatea de a intra in somaj xyz10092010 xyz10092010 tocmai ce am terminat concediul de crestere copil si as dori sa intru in somaj (firma fiind a mamei si nu o sa mai aiba activitate), va rog sa-mi spuneti daca ... (vezi toată discuția)
Prenatal alinapatru alinapatru buna ziua .............am nascut in noembrie 2011 si as dori sa stiu daca sunt obligata dupa terminarea prenatalului sa ma intorc la munca .............va ... (vezi toată discuția)
Concediul de crestere a copilului bebelus02 bebelus02 buna ziua! M-ar interesa si pe mine ce forme legale se aplica in cazul in care angajatorul nu vrea sa te mai primeasca inapoi la munca dupa cei 2 ani de ... (vezi toată discuția)