avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sentinta judecatoreasca divort anul 1972
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sentinta judecatoreasca divort anul 1972

Buna ziua,
As dori sa stiu cam cat ar dura obtinerea sentintei judecatoresti in instanta a unei persoane decedate, care a divortat in anul 1972?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters53919 , utilizator 09:00, 7 August 2011
Depinde de timpul si amabilitatea personalului auxiliar de la arhiva instantei. :) Dosarele din anul 1972 sunt date la dca(fiind divort, termenul de pastrare este de 30 de ani, daca nu sunt eu in eroare), insa exista sentintiere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat trebuie sa astepti pentru a fi redactata o hotarare definitiva? aneta13 aneta13 Buna ziua, tot navigand pe net in cautarea unui raspuns am data de aceasta adresa si m-am gandit sa scriu nelemurirea mea poate si altcineva s-a mai ... (vezi toată discuția)
Eroare de procedura? maddi maddi Buna ziua! Ma puteti ajuta cu un sfat,va rog? Anul trecut am inaintat divortul ...In data de 15.03.2010,hotararea de divort a ramas definitiva si ... (vezi toată discuția)
Probleme dezbatere mostenire riah riah Vă rog mult sa ma ajutati cu un sfat la următoarea problemă intâmpinată la notar în momentul dezbaterii mostenirii după tatal meu decedat în anul 2013. ... (vezi toată discuția)