avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ACORDARE DIFERENTE ACTIUNI FP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ACORDARE DIFERENTE ACTIUNI FP

Ce sanse am in instanta pentru despagubire la plata , eu primind actiuni Fondul proprietatea la valoarea nominala 1 leu , iar valoarea la bursa este 50%.Trebuie sa fie inca in posesia mea sau pot sa le vand??
Pe cine actionez in instanta? As dori cazuri concrete..
Cel mai recent răspuns: ssusu , utilizator 21:36, 20 Februarie 2012
Este deadreptul interesant, ca la astfel de intrebari nu se raspunde. Oare de ce? Totusi cred, daca ar fi sanse de recuperare a pierderilor, avocatii s-ar napusti asupra acestor cazuri in care se afla multe mii de pagubiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea sumei pierdute in urma vanzarii actiunilor detinute la fondul proprietatea Ioana122333 Ioana122333 Am vandut un numar de actiuni detinute la Fondul Proprietatea imediat dupa ce am intrat in posesia lor la pretul de 0,53lei/actiune. Prin titlul de conversie ... (vezi toată discuția)
Subiect: fondul proprietatea - actiune in instanta pentru diferenta valoare actiuni savescuvv savescuvv Familia mea detine actiuni la Fondul proprietatea. Valoarea la bursa a acestor actiuni este cu mult mai mica decit cea la care statul a despagubit, adica la 1 ... (vezi toată discuția)
Inselaciune cu actiuni la fondul proprietatea si opc Costica33 Costica33 Am fost despagubit de stat cu actiuni la fondul proprietatea in valoare de 1 ron ele inregistrind la bursa, singurul loc unde se pot vinde, pierderi mari de ... (vezi toată discuția)