avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... pedepse
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

pedepse

as dori sa stiu si eu daca va intra luna aceasta noul mod de executare al pedepselor si legea cu bratarile pentru detinuti. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: michy , utilizator 13:04, 26 August 2011
Situatia cu bratarile este un program ppilot care se desfasoara in citreva penitenicare urmind ca in fuinctie de rezultate sa se extinda. Nu este nici o modificare in privinta executarii pedepselor pina la intrarea in vigoare a noului cod de procedura penala
si nu se stie o data cand va intra noul cod de procedura penala? Este posibil sa intre la 1 octombrie 2011?
Nu va intra in octombrie, posibil anul viitor.
de unde stiti ca nu va intra in aceasta toamna
anul asta intra sigur
Pt ca daca intra aveam anuntata o data certa ca si in cazul Noului cod civil. Nu se adopta o lege de pe o zi pe alta sa stiti, toata procedura dureaza.
Nu mai va luati dupa toate zvonurile si ascultati pe cineva din domeniu care se documenteaza inainte sa vorbeasca.

Alte discuții în legătură

Cod penal alexa2091 alexa2091 as dori sa mi spuneti si mie dak noul cod penal v a intra in vigoare in octombrie sau la anul in ianuarie multumesc (vezi toată discuția)
Prescriptia executarii pedepsei maroco maroco exista o condamnare de 5 ani si condamnatul nui de gasit.cand se prescrie condamnarea. (vezi toată discuția)
Noul cod penal, maine, in vigoare? teona11 teona11 unii avocati spun ca sigur intra maine codul penal in vigoare ! pe cine sa mai credem? (vezi toată discuția)