avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Contracte, incredintare directa ,
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Contracte, incredintare directa ,

Sa presupunem ca o primarie repara o parte din sediul sau din comuna Y , cu firma X prin incredintare directa deoarece valoarea este sub 15000 euro.
Dupa doua luni aceeasi primarie poate executa o reparatie la un camin cultural dintr-un sat din componenta comunei tot prin incredintare directa ( valoare sub 15000) cu aceeasi firma X ????????????
Daca DA , v-as ruga sa-mi spuneti unde gasesc art. ca sa conving persoana responsabila cu achizitiile care spune ca intr-un an primaria nu poate face doua incredintari aceleasi firme ( chiar daca lucrarile sunt din sate diferite si obiecte diferite). Sau poate NU o conving !!! :)
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 00:12, 8 August 2011
Achizitiile din lista anuala nu pot fi impartite astfel incat sa rezulte mai multe lucrari care pot fi incredintare direct, ocolind astfel procedurile de licitatie.
Daca ambele obiective apartinand domeniului public al localitatii au fost prinse in lista de investitii pentru un anumit an pentru reabilitare demararea separata a procedurii poate fi socotita ca fiind incadrabila in prevederea de mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare directa sanducatanas sanducatanas Daca ma poate ajuta cineva.Am primit de la primarie sa execut cu firma mea lucrari de izolare interior si exterior,tencuieli,zugraveli,instalatii aer ... (vezi toată discuția)
Contract de incredintare directa Vio5 Vio5 Daca am primit sume pe HG ce depasesc 15000 euro, cate contracte de incredintare directa pot sa fac cu aceeasi firma? ce trebuie sa contina un astfel de ... (vezi toată discuția)
Depasire prag achizitie directa muso muso primaria X incheie un contract de achizitie directa de 14500 de euro fara TVA pavaj (materiale),ulterior se apuca si pune pavajul(manopera +ciment).La ... (vezi toată discuția)