avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... amenzi ptr neasig locuintelor?
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

amenzi ptr neasig locuintelor?

va rog sa-mi spuneti de cand se aplica amenzi ptr. neasig. locuintelor. cine o aplica? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 03:44, 17 August 2011
Este valabil PAD-ul ,noul propietar va face altul cand expira sau va face o asigurare noua , facultativa fara riscurile pe care le are acoperite prin PAD.Este asigurat bunul nu omul!!! Bine ca ati intrebat....multi vorbesc doar din auzite!!!Sunt produse pe piata....in care este inclus si propietarul,mai nou si vizitatorii propietarului...deci pentru un amarat de PAD ,nu este cazul sa va faceti probleme...mentalitatile oamenilor se schimba greu...
Apropos...sunt consultant in asigurari de 5 ani si am observat ca romanul isi pretuieste mai mult masina,casa iar pe viata lui nu da doua parale...90% un procent cam greu de digerat!!!
cineva a fost amendat?!
Oricine este amendat inainte de 6 august 2012 poate contesta amenda in instanta si cu sanse mari de reusita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea obligatorie a locuintei! un roman un roman Bine v-am regasit ! Astazi 13.o7.2011, vine o stire interesanta .Primariile nu pot amenda persoanele care nu au incheiat asigurarea obligatorie a locuintei ... (vezi toată discuția)
Asigurare credit ipotecar- asigurare obligatorie mariamn mariamn Stiu ca, daca la un credit ipotecar exista si asigurare impusa de banca, platita de client, aceasta asigurare este valabila si in cazul asigurarilor ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie a locuintei. VASSY VASSY A intrat in vigoare asigurarea obligatorie pentru locuinte, se poate primi amenda daca nu am asigurare? Va multumesc anticipat pentru raspuns. Iuliana (vezi toată discuția)