Stiu ca, daca la un credit ipotecar exista si asigurare impusa de banca, platita de client, aceasta asigurare este valabila si in cazul asigurarilor obligatorii incheiate pana pe 5 august ( termenul limita pt asigurari impotriva calamitatilor naturale), asta in cazul in care asiguraea la banca este platita luna de luna impreuna cu rata lunara. Dar daca la banca nu a mai fost platit de mai bine de un an, asigurarea respectiva mai este valabila, sau trebuie facuta o alta asigurare de 10-20 euro pe an depinde cum se incadreaza fiecare?
Daca aveti asigurare facultativa pentru locuinta facuta de banca nu va mai trebuie asigurare PAD dar va trebui sa mergeti la banca sa vedeti daca polita a mai fost reinnoita, deoarece acest lucru se face an de an pana la achitarea creditului.
Multumesc pt raspunsuri, cred ca o sa platesc o alta asigurare pana pe 6 august.
Alte discuții în legătură
Asigurare casa
spaca
Ma numesc Spaca si am si eu o nelamurire legat de asigurarile la casa. Totul incepe astfel:am achizitionat o casa pe 19.02 .2015 prin programul prima casa. La ... (vezi toată discuția)