avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare locuinta
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare locuinta

Buna seara!
Am achizitionat un apartament prin programul Prima Casa.
Am reusit sa achit integral creditul si am incaput demersurile pentru radierea ipotecii.
In aceasta situatie mai sunt obligat sa inchei asigurarea PAD si Asigurarea facultativa a imobiluilui? Actualele asigurari expira pe 27 august.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 18:35, 17 August 2015
Asigurarea PAD este o asigurare obligatorie, asadar va trebui sa o incheiati in continuare. In ceea ce priveste asiguraea facultativa este recomandat sa o incheiati in continuare, chiar daca, sa presupun ca pana acum ati avut una scumpa impusa de banca, puiteti opta pt o asigurare mai ieftina la ce companie de asigurari doriti dv.
Asigurare obligatorie: Da;
Asigurare facultativa: NU.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare credit ipotecar- asigurare obligatorie mariamn mariamn Stiu ca, daca la un credit ipotecar exista si asigurare impusa de banca, platita de client, aceasta asigurare este valabila si in cazul asigurarilor ... (vezi toată discuția)
Asigurare obligatorie pad -cesionat in favoarea bancii larisarazvan larisarazvan Buna ziua Detin un imobil ipotecat pentru care inchei anual o polita de asigurare facultativa pe care am cesionat-o bancii. Chiar in cuprinsul contractului ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuinta cu firme diferite pretentie banca nicusan nicusan anul trecut am obtinut un imprumut ipotecar si am asigurat locuinta la o firma de asigurare agreata de banca. in martie 2011 am incheiat si polita de ... (vezi toată discuția)