avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum sa muncesc legal in strainatate?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum sa muncesc legal in strainatate?

Vreau sa plec la munca in Germania si am inteles ca iti trebuie niste acte pentru a putea munci;stie cineva in cat timp ies aceste acte si ce iti trebuie pentru a le putea face? multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:07, 5 August 2011
Va trebuie un contract semnat de angajator si d-voastra in primul rand, apoi toate copiile la diplome si acte de identitate si plecati linistit la munca
:)
Succes!
calina mihaela a scris:

Vreau sa plec la munca in Germania si am inteles ca iti trebuie niste acte pentru a putea munci;stie cineva in cat timp ies aceste acte si ce iti trebuie pentru a le putea face? multumesc

Informaţii actualizate necesare solicitanţilor care doresc obţinerea unui loc de muncă în Germania, gasiti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apostilare adeverinta vechime in munca euella2010 euella2010 Buna ziua S-a mai lovit cineva de o apostilare a unei adeverinte de vechime in munca vizata de CNPAS? Cum se obtine ? Cine o elibereaza?? (vezi toată discuția)
Repatriere si buletin de identitate ContSters355359 ContSters355359 Buna ziua , In cazul repatrierii ce acte trebuie , ce demersuri , pentru reprimirea buletinului de identitate ??? Mentionez ca ma reintorc in tara dupa o ... (vezi toată discuția)
Am terminat dreptul în românia. pot profesa în germania? SebastianBd SebastianBd Bună ziua. Am căutat pe tot Internetul răspuns la această întrebare şi nu am găsit nimic concret. Sunt elev, mai am doi ani şi termin liceul şi am ... (vezi toată discuția)