avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... cum mã conectez
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

cum mã conectez

cum se procedează atunci când ai uitat parola și deși s-a încercat de f. multe ori cu recuperare parola se primește același răspuns, nume sau parola greșite.
Cel mai recent răspuns: jorje , utilizator 21:39, 12 August 2011
Buna seara!

V-ati creat contul astazi si l-ati confirmat.
In inboxul casutei dvs. de mail, in mesajul in care vi se cerea confirmarea contului printr-un click pe un link este si numele de utilizator cu care v-ati inscris + parola pe care ati ales-o.

Bine ati venit in comunitatea Avocatnet :luck:
nu este vorba despre acest cont. de fapt, am fost initial inregistrat ca si consultant. Ptr ca nu am mai reușit să mă mai conectez și nici să comunic în vreun fel cu cineva pe email, m-am inregistrat ca si utilizator tocmai ptr a primi un raspuns .
ptr fostul cont am incercat de f. multe ori cu recuperare parola, dar parola și usernameul primite pe adresa de email nu au fost acceptate ptr conectare. eu am tastat intocmai ceea ce am primit.
Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti username-ul contului despre care vorbim, sa pot verifica. Sunteti sigur ca ati scris corect username-ul?

Multumesc
DEDIȚÃ MIHAELA . la recuperare parolă prin email am primit același username dar parole diferite, tigri, lei, iepurași și altele, însoțite de numere. le-am tastat exact cum le-am primit pe email. dar nimic. probabil am eu o problemă și nu știu care. mulțumesc ptr ajutor.
Buna seara,

Se pare ca problema vine de la diacriticele din numele dumneavoastra. Asa incat sugestia mea e sa inlaturam cele doua litere "ȚÃ" si sa le inlocuim cu "TA". Daca sunteti de acord, o sa rezolvam problema in cel mai scurt timp.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Atribuire parola tamporara?! Alina Cassandra Dobre Alina Cassandra Dobre Astazi am primit un asemenea mail in care mi se atribuia o parola temporara, desi nu am cerut-o. Este normal?!?! (vezi toată discuția)
Recuperare parola smile2102 smile2102 mi-am uitat parola ... cum fac sa o recuperez ? imi cere \\"parola veche\\" .... pe care eu nu o mai stiu ... (vezi toată discuția)
O alta problema..destul de ciudata!! mihaela23 mihaela23 Exista o mica problema...si sper din suflet sa o puteti rezolva,acest cont mihaela23 este folosit de 2 persoane diferite cu email-uri diferite.....eu normal am ... (vezi toată discuția)