avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... o alta problema..destul de ciudata!!
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

o alta problema..destul de ciudata!!

Exista o mica problema...si sper din suflet sa o puteti rezolva,acest cont mihaela23 este folosit de 2 persoane diferite cu email-uri diferite.....eu normal am inregistrat acest username in 2006 si nu l-am folosit o buna perioada de timp....probabil nefolosind acest cont...a devenit uzuabil pt altcineva,mie mi-au venit link-urile de confirmare activare cont...l-am activat si acum realizez ca de fapt il folosim 2 persoane in acelasi timp.....

Ce putem face in acesta privintza?

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: mihaela23 , utilizator 16:38, 19 Aprilie 2010
Pana va raspunde cineva competent eu va spun ca am verificat si nu am gasit doi useri cu acelasi nume, "mihaela 23" este unic.
Mai exista "mihaela 2307" si "mihaela23stan".
S-ar putea sa ma insel eu, sa nu stiu sa caut, dar stiu si ca nu se pot deschide doua conturi cu acelasi nume.
Problema este cam asa....suntem 2 fete cu acelasi nume,dar din diferite orase cu emal-uri diferite care prin urmare folosesc acelasi cont adik acesta "mihaela23"
Eu sunt una din Mihaele....dak intru eu pe cont...am o parola,dak intra cealanta (Mihaela) are o alta parola....si automat un alt email
Probabil aceasta problema este din cauza faptului contului inactiv pe o perioada mai lunga de timp....ceea ce am facut eu....prin urmare...nefiind folosit (inactiv) acest username a fost dat mai departe catre activare altei persoane...si uite asa....2 persoane cu un singur cont...

O alta problema ar fi asa: dak eu doresc a sterge acest cont...il sterg definitiv sau a doua persoana care il foloseste se mai poate folosi de el?
Am discutat si cu respectiva in cauza...si ne miram amandoua de aceasta minunatie :)

Multumesc frumos!
buna seara,

in baza de date a avocatnet exista un singur user mihaela23 iar pe langa acesta mai exista cativa similari: mihaela23stan, mihaela2307.

daca vi se pare ceva ciudat, puteti schimba parola iar apoi vedeti daca mai acceseaza contul alta persoana.

asteptam vesti
Buna seara! Parola am schimbat'o deja...si da...tot se acceseaza acest cont de altcineva!

Ciudata situatie...pt k..si eu si ea primim rapoarte privitor la primirea mesajelor private primite pe acest cont,desi folosim mail-uri diferite :)
Am facut un nou cont...doar al meu...il cedez pt k ea are nevoie momentan de consultantza...dar tin sa mentionez ca aveti oarecare probleme la activarea conturilor pe care sper eu ca le veti rezolva!
Multumesc totusi de ajutor!

Alte discuții în legătură

Cum mã conectez jorje jorje cum se procedează atunci când ai uitat parola și deși s-a încercat de f. multe ori cu recuperare parola se primește același răspuns, ... (vezi toată discuția)
Probleme de securitate avocatnet!? MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE Astazi am intampinat o problema care mi s-a parut de-a dreptul incredibila! Incerc sa intru pe contul meu (MIHAI GRIGORE) cu parola mea si mi se spune user ... (vezi toată discuția)
Problema urgenta pentru admini sau moderatori uwritetherules uwritetherules buna seara. am o problema. in urma cu ceva timp m-am inregistrat aici cu un alt user pe alt e-mail. am incercat sa ma loghez dar nu mai tin minte parola ... (vezi toată discuția)