avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... o alta problema..destul de ciudata!!
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

o alta problema..destul de ciudata!!

Exista o mica problema...si sper din suflet sa o puteti rezolva,acest cont mihaela23 este folosit de 2 persoane diferite cu email-uri diferite.....eu normal am inregistrat acest username in 2006 si nu l-am folosit o buna perioada de timp....probabil nefolosind acest cont...a devenit uzuabil pt altcineva,mie mi-au venit link-urile de confirmare activare cont...l-am activat si acum realizez ca de fapt il folosim 2 persoane in acelasi timp.....

Ce putem face in acesta privintza?

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: mihaela23 , utilizator 16:38, 19 Aprilie 2010
nu se poate
Buna dimineata,
Colegii mei v-au raspuns deja: Nu se poate.
Ok am inteles deja,problema este ca totusi s-a intamplat :P
Nu face nimic, eu am anuntat aceasta "mica problema" atat.
Multumesc mult de ajutor si de timpul oferit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum mã conectez jorje jorje cum se procedează atunci când ai uitat parola și deși s-a încercat de f. multe ori cu recuperare parola se primește același răspuns, ... (vezi toată discuția)
Probleme de securitate avocatnet!? MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE Astazi am intampinat o problema care mi s-a parut de-a dreptul incredibila! Incerc sa intru pe contul meu (MIHAI GRIGORE) cu parola mea si mi se spune user ... (vezi toată discuția)
Problema urgenta pentru admini sau moderatori uwritetherules uwritetherules buna seara. am o problema. in urma cu ceva timp m-am inregistrat aici cu un alt user pe alt e-mail. am incercat sa ma loghez dar nu mai tin minte parola ... (vezi toată discuția)