Buna seara,
Este imposibil ca doua persoane sa aiba acces la acelasi cont, cu doua parole diferite. :) Presupunerea mea e ca solutia e foarte simpla, la problema dvs.: cineva va stie parola de acces la cont sau la email.
Ca sa intelegeti de ce e imposibil sa aveti acces la cont cu doua parole diferite, e nevoie de o mica explicatie despre cum functioneaza conturile din siteuri: cand va deschideti un cont, se creeaza identitatea dvs in acel site (username, parola si email asociate). Contul respectiv poate fi folosit doar prin combinatia dintre username si parola. Daca utilizatorul isi uita parola, atunci ii este trimisa o parola temporara la adresa de email asociata contului. Cam asta e tot.
In cazul dvs, lucrurile presupun ca stau in felul urmator: cineva a facut un cont, folosind adresa dvs de email. Inteleg ca ati activat contul respectiv. In acel moment, si dvs. si persoana respectiva aveati acces la cont (persoana in cauza pentru ca ea a creat contul, dvs. pentru ca vi s-a trimis mailul de creare a contului).
Intr-adevar, o situatie aparte. M-am tot gandit daca am putea rezolva astfel de probleme si, din pacate, daca utilizatorul nu isi trece adresa corecta la inscrierea contului, noi nu avem cum sa il tragem de maneca.
Ciudata situatie...pt k..si eu si ea primim rapoarte privitor la primirea mesajelor private primite pe acest cont,desi folosim mail-uri diferite
Din nou trebuie sa spun ca e imposibil acest lucru. Explicatia e simpla: alertele se trimit doar pe adresa asociata contului respectiv. Si, cum nu poate fi decat o singura adresa, e normal ca alertele sa fie trimise la o singura persoana. Prin urmare, ori aveti o problema mai serioasa cu mailul dvs, ori lucrurile nu stau tocmai asa cum spuneti.
Am facut un nou cont...doar al meu...il cedez pt k ea are nevoie momentan de consultantza...dar tin sa mentionez ca aveti oarecare probleme la activarea conturilor pe care sper eu ca le veti rezolva!
Nu exista niciun fel de problema la activarea conturilor. Am explicat mai sus situatia pe care foarte probabil o experimentati dvs. In viitor, ar fi preferabil sa nu mai activati conturi care nu va apartin, pentru ca veti fi pusa in fata unei situatii interesante: persoana care deschide contul respectiv are acces la cont, cel putin pana la momentul la care schimbati parola.
O seara placuta in continuare.