avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... oferta de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

oferta de credit

care sunt info pe care trebuie sa le contina in mod obligatoriu o oferta de credit? banca poate sa imi trimisa o oferta de a contracta un nou credit? in ce conditii?
Cel mai recent răspuns: karmelika , utilizator 20:52, 5 August 2011
Banca poate da o oferta de credit la solicitarea dvs. Aceasta trebuie sa contina toate sumele pe care le aveti de plata pe parcursul creditului (rate, dobani, penalitati in caz de intarziere, asigurari, cheltuieli notariale daca e cazul etc.) sau elementele in functie de care se determinaaceste sume de-a lungul contractului. Nu v-ar putea furniza aceste informatii fara ca dvs. sa va adresati bancii cu o solicitare si sa precizati concret ce tip de credit v-ar interesa, ce suma si pe ce perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanzi si penalitati la suma executata silit naepot naepot Buna ziua, In somatia trimisa de BEJ se specifica suma pentru care a fost instituita executarea silita, suma ce include debitul de achitat catre creditoare ... (vezi toată discuția)
Asiguratorul si banca silviu35 silviu35 AM incheiat in octombrie 2010 la o banca unde am credit o asigurare in caz ca imi pierd locul de munca si sint concediat sau sunt somer asiguratorul timp de 6 ... (vezi toată discuția)
Se mai poate cere executarea silita sau s-a prescris? narcisa_salbatica narcisa_salbatica Un credit contractat in 2008, achitat la zi pana in octombrie 2009 (ultima rata achitata)... pe parcursul acestei perioade, 2 somatii de plata, identice (doar ... (vezi toată discuția)