avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Concediu Bulgaria cu autoturismul mamei - ce acte imi ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Concediu Bulgaria cu autoturismul mamei - ce acte imi sunt necesare?

Buna ziua, ma pregatesc sa plec saptamana viitoare in Bulgaria pentru un week-end impreuna cu familia. Deplasarea se face cu masina, eu voi conduce, mama mea fiind titulara masinii in acte (nu poseda permis).
Vreau sa intreb ce acte am nevoie pentru masina (trebuie procura sau ceva de genul) si pentru noi. Multumesc frumos, astept raspunsuri prompte.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 August 2011
smile_and_nothing_more, utilizator
da, mama va da o declaratie la notar ca va incredinteaza masina si e de acord s-o conduceti si in afara tarii
Daca merge impreuna cu dv proprietara masinei mi se pare mie o idiotenia ca sa va faca o imputernicire. Zic eu, dar normele, daca se adevereste, sunt normele.
eu am inteles ca fara mama se deplaseaza...
Daca mergea si mama in vacanta, nu vad de ce @smile_and_nothing_more ar mai fi pus intrebarea. Insa acum cred ca a aflat raspunsul in ambele variante: cu sau fara mama in vacanta :)

Seara frumoasa!
Multumesc tuturor pentru raspuns. Da, fara mama este excursia, poate am formulat eu usor gresit. Deci in cazul meu, fara ca mama sa mearga si ea, trebuie sa merg la notar sa inteleg.

Alte discuții în legătură

Iesire minor din tara doar cu un parinte in vacanta marinaalexandrescu marinaalexandrescu Buna seara, am si eu o intrebare urgenta. Sotul meu a gasit un job in strainatate si trebuie sa plece saptamana care vine . v-a sta o perioada mai lunga de ... (vezi toată discuția)
Drept de vizitare copil dupa divort amiabil vrobu vrobu Buna ziua, In 2011 m-am despartit de sotia mea, avand impreuna la acea data un copil de 8 luni. Despartirea s-a produs exclusiv din dorinta sotiei. Un an de ... (vezi toată discuția)
Acord parinti divortati ptr. iesire minor din tara iura1729 iura1729 Buna dimineata! In speranta ca am ales bine categoria in care se incadreaza problema mea voi incerca sa o explic cat mai succint : Sunt mama unui baiat de 13 ... (vezi toată discuția)