avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... citatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

citatie

buna seara!fostul meu sot a primit o citatie pt.a se prezenta la politie pt. sesizare facuta de anaf.pe citatie scrie LM50673/2011,si numele unui subinspector de politie ca organ de cercetare penala.
spuneti-mi va rog ce inseamna LM?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:00, 8 August 2011
Sunt probabil initiatialele inspectorului caruia i-a fost repartizata cauza. Oricum este o fapta penala cu obiect economic.
Lipsa semnatura...ar insemna.
Daca este vorba de SIF ar fi bine sa vina insotit de avocat.Ei nu prea se feresc sa faca retineri de 24 de ore daca ,,simt" ca se poate...si problema se poate sa nu se rezume la doar 24 de ore...
Aproape de fiecare data cand am fost la SIF au cam fost probleme.Chiar am cerut sa vina procurorul la 2 noaptea...si nu pentru motivul ca eu nu puteam dormi...
Ultima modificare: Luni, 8 August 2011
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interogatoriu droguri adinnaiasi adinnaiasi buna ziua ! Prietenul meu a fost prins intro seara in compania unor baieti care aveau droguri la ei, mentionez ca prietenul meu nu avea absolut nimic asupra ... (vezi toată discuția)
Retinere 24 h - conditii ryzen ryzen Va rog, fratele meu este major dar nu are acte de identitate poate fi retinut si 24 de ore?. Va multumesc doresc un raspuns cat mai urgent posibil. (vezi toată discuția)
Cum se obtine arestarea preventiva pentru inselaciune? florindbro florindbro Cum se poate obtine arestarea preventiva in cazul unui inculpat cercetat pentru inselaciune? Inselaciunea este pentru un autoturism in valoare de 50000 euro. ... (vezi toată discuția)