avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA sau I.I.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA sau I.I.

Salutare la toti!

Sunt angajat la o firma privata, pot in acelasi timp sa fiu PFA?
sau pot sa deschid o I.I. si sa fiu administrator?

multumesc!
Art. 17 (2) OUG 44/2008 modificata.
O persoana poate cumula calitatea de persoana fizica titulara a intreprinderii individuale cu cea de salariat al unei terte persoane care functioneaza atat in acelasi domeniu, cat si intr-un alt domeniu de activitate economica decat cel pentru care intreprinderea individuala este autorizata.
Ultima modificare: Duminică, 7 August 2011
Marcel Mihalache, Avocat
Puteti fi si PFA si salariat in acelasi timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare simultana pfa si Îf CPB171 CPB171 Avand în vedere prevederile art. 28, al.(2) din OUG 44/2008, va rog sa-mi confirmati sau nu daca o persoana inregistrata ca PFA cu un anumit cod CAEN, ca ... (vezi toată discuția)
Desfasurarea activitatii in mai multe locuri de munca cu carte de munca sorescucostica sorescucostica Eu detin o firma persoana fizica autorizata sau intreprindere individuala.Pot sa mai lucrez la o firma cu program normal de 8 ore si inca la una cu program de ... (vezi toată discuția)
Asociatia familiala - sotul poate lucra daca are statutul de salariat la o s.c? SIMON ERZSEBET SIMON ERZSEBET daca deschid o asociatie familiala sotul poate sa lucreze cu mine daca este angajat la o firma ?(SRL) cam cat costa totul ca sa deschid ?(am sediul) multumesc (vezi toată discuția)