avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta cu stagiul de cotizare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta cu stagiul de cotizare

Buna ziua,
Am si eu urmatoarea situatie: soacra mea a depus dosar la casa judetean de pensii hunedoara, dar i s-a spus ca trebuie sa primeasca o adeverinta cu stagiul de cotizare de la ultimul angajator din Timisoara.Noi stam in Hunedoara nu inteleg de ce trebuie sa ne deplasam in Hunedoara pentru o adeverinta cu stagiul de cotizare nu se poate altfel?Este posibil ca acel angajator sa nu fi platit contributia pentru pensii?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 14:48, 7 August 2011
Ati vrut sa ziceti ca va deplasati la Timisoara. In mod normal, AJOFM HD ar trebui sa aiba evidenta cu stagiul de cotizare sau cel putin sa aiba acces la evidenta AJOFM TM. Cel putin in cazul meu, cand am fost la AJOFM mi-au spus ca am mai lucrat si pt alte firme din tara, deci au avut evidenta in baza CNP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificare stagiu de cotizare GYANYNA GYANYNA Buna ziua Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Am depus dosarul pentru acordarea indemnizatiei de somaj in data de 25 Martie anul curent si nu am ... (vezi toată discuția)
Probleme acte somaj dante7 dante7 Buna, M-am prezentat la AJOFM cu dosarul si m-i sa spus ca adeverinta privind cotizatia la somaj nu este buna deoarece nu are stampila AJOFM si nu am stagiu ... (vezi toată discuția)
Ani lipsa la vechime in cartea de munca luciapatricia luciapatricia Buna ziua Am lucrat in perioada 2006-2010 intr-o firma..M-am reintors din anul 2012 luna iunie,si avand nevoie de niste documente ,am scos stagiul de ... (vezi toată discuția)