avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... schimbare certificat de nastere vechi in tip nou!
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

schimbare certificat de nastere vechi in tip nou!

Buna ziua, am si eu o curiozitate cam cat dureaza schimbarea certificatului de nastere de tip vechi in tipul nou international? Tin sa mentionez ca sunt nascut la Bacau dar locuiesc in Dambovita, deci stiu ca va dura putin mai mult asa. Nu voi putea sa ma prezint personal la Primaria Targoviste , dar deja am facut procura pentru persoana care se va duce.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Leri , utilizator 19:26, 8 August 2011
Avand in vedere ca este vorba de alt Judet o sa dureze aproximativ 2 saptamani.
Se poate rezolva chiar si in aceeasi zi. Aveti incredere in dv B-)
De acord cu raspunsul lui Alex. Si eu locuiesc in alt judet decat cel in care m-am nascut, iar la Primaria orasului in care locuiesc mi s-a spus ca dureaza in jur de 2 saptamani pentru ca ei trimit prin posta cererea dvs. catre judetul in care v-ati nascut. De acolo, odata intocmit noul certifical, se va intoarce tot prin posta la Primaria orasului dvs. de resedinta.

Eu nu am optat pana la urma pentru varianta asta pentru ca aveam nevoie urgenta de tipul nou de certificat. M-am deplasat in judetul unde m-am nascut, iar acolo am fost placut surprinsa sa aflu ca certificatul mi se va elibera peste 2-3 ore tocmai pentru ca aveam resedinta in alt judet :)
Succes!
Ultima modificare: Luni, 8 August 2011
Leri, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog ajutor in problema: "cum se completeaza campurile legate de domiciliu la atribuirea unui cnp, la nastere?" bitex bitex Buna ziua. Am tot cautat sa gasesc criteriul dupa care se completeaza pozitiile din CNP legatre de judet si numarul de ordine si n-am gasit un raspuns clar. ... (vezi toată discuția)
Eroare cnp Ella16 Ella16 Am descoperit, ca am cnp gresit. Datele de nastere sunt corecte numai codul judetului este altul. Intamplarea a facut ca eu, coincidenta sau nu , sa ma mut ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant CataAlex CataAlex Salut Am si eu o mare dilema din care nu prea reusesc sa ies singur.De aproximativ 10 luni m\'am mutat din jud:Arges in Dambovita mai precis in ... (vezi toată discuția)